Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ρουφιάνοι όλου του κόσμου ενωθείτε και αντε να πνιγείτε Με το ζόρι μαζεύτηκαν χίλια άτομα, στο πολυδιαφημισμένο από όλα τα ευρωρουφιανοmedia "αντιρατσιστικό συλλαλητήριο"


 


Ήσαν όλοι τους εκεί, πλην του Βαγγέλα και του Λαυρέντη. Το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα Βάσης (EGAM) Έλληνες και αλλοδαποί βουλευτές του συνταγματικού τόξου, εκπρόσωποι κοινωνικών και πολιτικών φορέων, καλλιτέχνες, αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης,ο Καμίνης και άλλα καθάρματα και φυσικά οι έγχρωμοι οπαδοί του Βαγγέλα. 500 οργανώσεις 1000 άνθρωποι! 
Έκαναν σιωπηρή πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στα φαινόμενα ρατσισμού, και αντισημιτισμού , για να συνεχιστούν οι επιθέσεις κατά των Ελλήνων. 
Ο Λαυρέντης ο πράσινος επενδυτής δεν μπόρεσε να παρευρεθεί γιατί πήγαινε από το Δαφνί στον Ευαγγελισμό, στη ΓΑΔΑ και μετά στον Ερυθρό Σταυρό για να του πάρουν την πίεση. 
Ο λαθρό Καμίνης που συμμετείχε στην πορεία μέχρι την Ακρόπολη είπε : 
«Η πείνα και η ανάγκη δεν έχουν ούτε εθνικότητα, ούτε διαβατήριο. Ξέρουμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες πολιτικές παρατάξεις που προσπαθούν να ρίξουν όλα τα βάρη της χώρας στους μετανάστες. Αυτό είναι απαράδεκτο, ψευδές και αθεμελίωτο». 
Το κλεφτοΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός της παρουσίας των κομμάτων του συνταγματικού τόξου, καθώς και του Προέδρου της ΚΕΔΕ, κ. Κ. Ασκούνη, και του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γ. Καμίνη. «Μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να προστατεύσουμε τη δημοκρατίας μας από τους νοσταλγούς της χούντας και τους νεοναζί» είπαν από το κόμμα του ΑΚΗ του Παπαντωνίου, της Ζήμενς του ΑΣΠΙΣ/Ψωμιάδη και του Λαβρέντη που πηγαίνει από νοσοκομείο σε νοσοκομείο . 
Την Παρασκευή το απόγευμα, ήταν στον Ευαγγελισμό, οι γιατροί του οποίου είχαν αποφανθεί πως δεν υπήρχαν προβλήματα υγείας ώστε να παραμείνει στο νοσοκομείο.Λίγο μετά τις 21:00 είχε κριθεί προφυλακιστέος. Τότε ο γιατρός του είπε ότι τον έπιασε ψυχικό ταράκουλο και μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί. Εκεί οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν πως δεν συντρέχει κανένας λόγος για την παραμονή του στη ψυχιατρική κλινική, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. 
Οι γιατροί του Ερυθρού Σταυρού που τον εξέτασαν έκριναν επίσης πως δε συντρέχει κανένας λόγος ώστε να νοσηλευτεί ο κ. Λαυρεντιάδης κι έτσι έφυγε και από τον Ερυθρό Σταυρό και πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ. Κι ενώ εντός της ημέρας αναμενόταν η μεταφορά του στον Κορυδαλλό, ο κ. Λαυρεντιάδης μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός επικαλούμενος άλλο πρόβλημα υγείας. 
Στην ακτή της Θερμής στα ανατολικά της Λέσβου, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 20 πτώματα εκδρομέων από τα τουρκικά παράλια , που πήγαιναν με βάρκα στην στην Μυτιλήνη, χωρίς βίζα, για ψώνια
Το μεσημέρι της Παρασκευής, ένα ναυτικό μίλι ανοικτά της Θερμής, περισυνελέγη από το Λιμενικό 20χρονος σε κατάσταση υποθερμικού σοκ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου και νοσηλεύεται.Σε κατάθεσή του, ανέφερε ότι χθες Παρασκευή, τις πρώτες πρωινές ώρες, από ακτή της Τουρκίας και με κατεύθυνση τη Μυτιλήνη, επιβιβάστηκαν σε πλαστική λέμβο 28 άτομα συμπεριλαμβανομένου Τούρκου διακινητή. Στο μέσο της διαδρομής, λόγω υπερφόρτωσης, η λέμβος ανετράπη. 
Εν τω μεταξύ οι αντιρατσιστικές κινήσεις κατηγορούν τον νεοναζί Ποσειδώνα, διότι o κ. Ιερώνυμος Λιάπης τους διαβεβαίωσε πως ο αηΝικόλας ήταν αμέτοχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...