Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Συγκλονιστική η στήριξη της “Οικογενείας” στο Ολυμπία! Αποκαλύπτουν ότι οι μεγαλοεκδότες καπηλεύονται τον μόχθο μας!


 

20121202-010715.jpg

Με μία συγκινητική κίνηση, κύκλοι της οικογενείας προσφέρουν μία απρόσμενη στήριξη στο “Ολυμπία”! Πράγματι δεν το περιμέναμε και δείχνει το μεγαλείο ψυχής, παρά την κριτική που τους έχουμε ασκήσει κατά καιρούς (ανά τρίωρο δηλαδή). Συγκεκριμένα, μετά τα πρωτοσέλιδα του Πρώτου Θέματος και του Βήματος σύμφωνα με τα οποία η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου εμπλέκεται στην λίστα Λανγκάρντ με ένα ιλιγγιώδες ποσό καταθέσεων, 
κύκλοι της οικογενείας υποστήριξαν ευθέως ότι οι αποκαλύψεις αυτές είναι κλεμμένες από προγενέστερα άρθρα του Ολυμπία! Παραθέτουν μάλιστα και τα λινκς!
20121202-011212.jpg
Συγκεκριμένα, σε ιστοσελίδα που ελέγχεται (και δυστυχώς διαβάζεται) μόνο από τους κύκλους αυτούς, δίδονται οι απαραίτητες παραπομπές μαζί με τις οργισμένες ανακοινώσεις του Γεωργίου και της Μαργαρίτας Παπανδρέου.
Ιδιαίτερα τιμητικός είναι και ο χαρακτηρισμός που μας αποδίδουν: “ΕγκεφαλοΚαμμένο Ολυμπία”, δείχνοντας έτσι ότι αντιλαμβάνονται τι έχει πάθει ο εγκέφαλος μας από τότε που ξεκινήσαμε την έρευνα για το σκάνδαλο του μνημονίου και τα συνεπακόλουθα.
Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια ορμή!

20121202-011448.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...