Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο μύθος πίσω από τον Κατσουράνη!


 

[Η διοίκηση των «πρασίνων» οφείλει να εξηγήσει στον κόσμο γιατί έφυγε ο Κατσουράνης, τη στιγμή που το καλοκαίρι του έκανε νέο συμβόλαιο και εκείνος δέχθηκε μείωση αποδοχών κοντά στο 50%. Τότε ήταν καλός;] 

Αντιστάρ αλλά με έντονο χαρακτήρα, με το θάρρος της γνώμης του να τον έχει κάνει σε μεγάλο βαθμό παρεξηγήσιμο και να προκαλεί αντιπάθειες.
Φέρεται να είναι εκείνος που προξενεί προβλήματα στα αποδυτήρια των ομάδων του, με αποτέλεσμα να διοχετεύονται ειδήσεις και πληροφορίες εναντίον του, που πολλές φορές τον αδικούν, ίσως γιατί κανείς δεν έλεγε τα πράγματα με το όνομά τους. Αντιθέτως, εκείνος τα λέει.
Ο Κώστας Κατσουράνης θα περάσει κάποτε στην ιστορία ως μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες των ελληνικών γηπέδων. Η πρόσφατη εκδίωξή του από τον Παναθηναϊκού ίσως για κάποιους να ήταν μια «βόμβα» αλλά για κάποιος άλλους ήταν κάτι αναμενόμενο. Οι μισοί θα είπαν «καλά του έκαναν», οι άλλοι μισοί θα αναρωτήθηκαν «μα, καλά, το καλοκαίρι που του ανανέωσαν το συμβόλαιο δεν τον ήξεραν;». Τι κρύβεται λοιπόν πίσω από αυτό το «διαζύγιο» που πολλοί ξέρουν γιατί έγινε αλλά κανείς δεν εξηγεί το γιατί;
Το μεγάλο ελάττωμα που προσάπτουν στον Κώστα Κατσουράνη όσοι τον έχουν ζήσει από κοντά είναι...
ότι έχει άποψη για όλους και για όλα. Πως του αρέσει να ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους και ποτέ στον εαυτό του. Οταν όμως όλοι σιωπούν και η ομάδα του έχει υποστεί κάποια βαριά ήττα, εκείνος βγαίνει πάντα μπροστά και δεν κρύβεται στα αποδυτήρια, όπως κάνουν άλλοι συμπαίκτες του.
Θα μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας και θα πει τι έφταιξε. Ακόμη και αν γνωρίζει ότι οι δηλώσεις του ίσως να μην αρέσουν. Τον έχουν πει… προπονητή των αποδυτηρίων, αλλά εδώ που τα λέμε και μέσα στο γήπεδο του αρέσει να δίνει εντολές στους συμπαίκτες του και να τους λέει πώς να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο.
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ
Πριν από δύο χρόνια, στο ξεκίνημα της θητείας του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας, το όνομα Κώστας Κατσουράνης είχε χρεωθεί για όσα δεινά συνέβαιναν μέσα στα αποδυτήρια. Κανείς, μα κανείς όμως δεν μίλησε ανοικτά και δεν τον κατονόμασε.
Οταν ξέσπασε το κύμα φυγής με τους Κυργιάκο, Αμανατίδη, Γκέκα (επέστρεψε έπειτα από έναν χρόνο), το χρεώθηκε ο Κατσουράνης. Μα είναι δυνατόν όμως μια τόσο πετυχημένη ομάδα να έχει τόσο κακά αποδυτήρια και αποκλειστικός υπεύθυνος να είναι μόνον ένας παίκτης; Και γιατί να είναι... δίκαιο να τον «φωτογραφίζουν», αντί αυτοί οι παίκτες που έφυγαν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους;
Αλλά και στον Παναθηναϊκό η απομάκρυνση του διεθνούς μέσου καλύφθηκε από ένα πέπλο σιωπής. Η διοίκηση των «πρασίνων» απέφυγε να τοποθετηθεί επίσημα και να εξηγήσει στον κόσμο γιατί έφυγε ο Κατσουράνης, τη στιγμή που η ίδια διοίκηση του έκανε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο και εκείνος προς τιμήν του δέχθηκε να γίνει μείωση των αποδοχών του κοντά στο 50%. Τότε ήταν καλός ο Κατσουράνης και τώρα δεν είναι;
Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου προσπαθώντας να δικαιολογήσει την «απόλυση» του ποδοσφαιριστή αρκέστηκε να πει ότι «όλοι έχουν ελαττώματα και το θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να εξαφανίσεις τα ελαττώματα αυτά. Υπάρχει μια νέα διοίκηση που θέλει να φέρει ψηλά τον ΠΑΟ. Φαίνεται ότι ο Κατσουράνης δεν είχε αφουγκραστεί τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου και τα νέα δεδομένα στην ομάδα». Δηλώσεις που ο καθένας ερμηνεύει όπως θέλει.
Δεν δίνει δικαιώματα στην προσωπική ζωή του
Στην προσωπική του ζωή ο διεθνής άσος κάθε άλλο παρά θα λέγαμε ότι απασχόλησε ποτέ τα μέσα ενημέρωσης. Αντίθετα, τα μέσα ήταν εκείνα που έτρεχαν πίσω του. Ο Πατρινός στην καταγωγή και γιος πρώην ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Κώστας Κατσουράνης αλλά και η γυναίκα του Εφη προσπαθούν να μη δίνουν δικαιώματα και δείχνουν άνθρωποι χαμηλών τόνων.
Κάποιοι «κακεντρεχείς» διέδιναν μέσα στο καλοκαίρι ότι ο γάμος τους περνάει κρίση αλλά διαψεύστηκαν, γιατί το ζευγάρι έκανε διακοπές στη Μύκονο μαζί με τον γιο του και έδειχνε πολύ ευτυχισμένο. Τελικά, πάντα πίσω από τον Κατσουράνη κρύβεται ένας… μύθος.

(Espresso)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...