Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

(Όταν οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους) Μα για ποιά ρευστότητα μιλάτε, αφού θα δώσετε την δόση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών;;;


 

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 15, 2012
20120915-193133.jpgΜία αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς στην Washington Post. Εκτός από δύο σκοτεινά σημεία που θα δούμε στην συνέχεια, το κυριότερο σημείο είναι η αποκαθήλωση της Ελληνικής δημοσιογραφίας με μία μόνον ερώτηση.
Ερώτηση δημοσιογράφου από συστημική εφημερίδα και όχι από εμάς ή κάποιο “αντικαπιταλιστικό” έντυπο.
Αφού ο Αντώνης Σαμαράς (και ορθότατα) έθεσε το θέμα της ρευστότητας δυο – τρεις φορές ως αναγκαιότητα για την ανάπτυξη, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αυτό που ρωτάμε και εμείς για το μέγα σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, χωρίς να τιμωρηθούν οι διοικήσεις τους.
“Μα καλά, εσείς δεν θα δώσετε ολόκληρη την δόση για την ανακεφαλαιοποίηση των 
τραπεζών;;;” (κοινώς, για ποιά ρευστότητα μιλάτε…)
Φαίνεται οι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά το τσίρκο της διαπλοκής όπου οι δόσεις του μνημονίου που χρεώνουν τον Έλληνα πολίτη, γίνονται δάνεια στους εκδότες της διαπλοκής και ξέπλυμμα των θαλασσοδανείων σε κόμματα και κολλητούς. Α, και πράσινη ανάπτυξη.
Μας πήραν χαμπάρι διεθνώς Αντώνη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...