Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχονται φόροι πέντε δισ. ευρώ ανά μήνα (!) κι όποιος αντέξει


Έρχονται φόροι πέντε δισ. ευρώ ανά μήνα (!) κι όποιος αντέξει

Για μια ακόμη χρονιά, το υπουργείο Οικονομικών θα περιμένει τους τελευταίους μήνες του χρόνου να εισπράξει τους φόρους και να κλείσει τη μαύρη τρύπα του κρατικού προϋπολογισμού.

Έρχονται φόροι πέντε δισ. ευρώ ανά μήνα (!) κι όποιος αντέξει
Στους μήνες που απομένουν μέχρι τη λήξη του έτους θα πρέπει να εισπραχθούν φόροι 24,7 δισεκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να αποφευχθούν και νέα μέτρα.
Με βάση τα αναλυτικά στοιχεία για το πρώτο 7μηνο, η «μαύρη τρύπα» στο σκέλος των φορολογικών εσόδων διαμορφώνεται στα 1,438 δισεκατομμύρια ευρώ. «Υπεύθυνη» σε μεγάλο βαθμό είναι η παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και στο υπουργείο Οικονομικών εκφράζονται ελπίδες ότι ένα μέρος της «τρύπας» θα κλείσει με την καταβολή της 1ης δόσης του φόρου εισοδήματος από τουλάχιστον τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες.
Βέβαια, και πάλι, δεν θα μπουν στο ταμείο τα αναμενόμενα καθώς η δόση του Αυγούστου, μετά την ρύθμιση που ανακοινώθηκε, θα αντιστοιχεί στο 1/7 του συνολικού ποσούπου αντιστοιχεί στον καθένα και όχι στο ένα τρίτο.
Διαβάστε περισσότερα στο fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...