Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Θα δώσουν και νέα – επίσημη – παράταση στις φορολογικές δηλώσεις!


Θα δώσουν και νέα – επίσημη – παράταση στις φορολογικές δηλώσεις!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Αυγούστου 8, 2012

Του Δημοσιογράφου Βασίλη Τσεκούρα

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ευκαιρίες σε όσους φορολογουμένους δεν έχει υποβάλει ακόμα τη φορολογική τους δήλωση δίνει το Υπουργείο Οικονομικών.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αναμένεται εντός της ημέρας, να ανακοινώσει επίσημη παράταση στην ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μέχρι την Παρασκευή 8 Αυγούστου, καθώς χθες το βράδυ έληξε η δεύτερη κατά σειρά σιωπηρή παράταση.

Πηγές της ΓΓΠΣ ανέφεραν ότι χθες κατατέθηκαν άλλες 7.000 φορολογικές δηλώσεις, κατεβάζοντας τον τελικό αριθμό των φορολογουμένων που δεν δείξει ..ενδιαφέρον, κάτω από τις 20.000.

Έτσι, οι εναπομείναντες φορολογούμενοι καλούνται να καταθέσουν τη δήλωσή τους μέχρι την Παρασκευή, χωρίς να πληρώσουν πρόστιμα ή προσαυξήσεις.

Αντίθετα, όσοι χάσουν και αυτή την προθεσμία, θα υποστούν κυρώσεις, όπως: 500 ευρώ επιπλέον φόρο, απώλεια του αφορολόγητου ορίου των 5.000 ευρώ και δεν θα μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση για την καταβολή του φόρου σε περισσότερες δόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...