Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό Επτάθλου από την Υφαντίδου


Ολυμπιακό ρεκόρ στον ακοντισμό Επτάθλου από την Υφαντίδου

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Σοφία Υφαντίδου στον ακοντισμό του Επτάθλου, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έστειλε το ακόντιο της στα 56 μέτρα και 96 εκατοστά, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία του αγωνίσματος στην ιστορία της διοργάνωσης.
Η Υφαντίδου, που είχε ακόμη βολές στα 54.54μ και 54.79μ, πήρε 995 βαθμούς.
Η αθλήτρια ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο Έπταθλο με τα 800μ., όπου τερμάτισε σε χρόνο 2:22.03 και έτσι στη τελική κατάταξη πήρε την 23η θέση με 5.947 βαθμούς.
Αποκλείστηκαν οι Ελληνίδες του επί κοντώ
Δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, η Στέλλα Ηρώ Λεδάκη, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου.
Η Στέλλα Ηρώ Λεδάκη, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον προκριματικό του άλματος επί κοντώ, αλλά έμεινε εκτός τελικού. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υπερέβη τα 4 μέτρα και 50 εκατοστά, ισοφαρίζοντας το ατομικό ρεκόρ της, αλλά είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.55 μέτρα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός 12αδας και να πάρει την 13η θέση.
Παράλληλα, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη, απέτυχαν στα τέσσερα μέτρα και 40 εκατοστά (αμφότερες πέρασαν τα 4.25μ), με αποτέλεσμα να αποκλεισθούν από τον τελικό.
Η Κυριακοπούλου κατετάγη 19η και η Στεφανίδη 24η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...