Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΕΛΠΙΣ" ΛΟΓΩ ΠΑΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ!


ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΕΛΠΙΣ" ΛΟΓΩ ΠΑΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ!

Μαζί με το… Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» αρχίζει να χάνεται και η ελπίδα για τη διάσωση της Υγείας. Εν έτει 2012, τα ελληνικά νοσοκομεία στερεύουν όχι μόνο από υλικά, αλλά και από τρόφιμα. Συγκεκριμένα, στο «ΕΛΠΙΣ» δεν προσφέρεται στους...
νοσηλευόμενους ασθενείς από τον περασμένο Μάρτιο, και τώρα κινδυνεύουν να τελειώσουν άλλα βασικά τρόφιμα, όπως λάδι, ζυμαρικά και φρυγανιές.

Οι αρμόδιοι του Τμήματος Διατροφής με επείγον έγγραφό τους, στις 4 Ιουλίου, προς τη διοίκηση του Νοσοκομείου αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι της προμηθεύτριας εταιρείας στο λάδι, στις κομπόστες, στα ντοματοειδή, στα ζυμαρικά και τα είδη παντοπωλείου (ρύζι, πουρέ, φρυγανιές, ζάχαρη, πορτοκαλάδες κλπ) κάνουν ξεκάθαρο ότι αν δεν εξοφληθούν τα τιμολόγιά τους για το 2011 δεν θα εκτελέσουν καμία παραγγελία.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι σε μία εβδομάδα δεν θα μπορούμε να παρασκευάσουμε φαγητά, ώστε να καλύψουμε τις διατροφικές ανάγκες των ασθενών, ιδιαίτερα των χειρουργημένων και όσων βρίσκονται σε ειδική δίαιτα», αναφέρεται στο έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...