Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Μίνι καύσωνας την Κυριακή


Στους 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Μίνι καύσωνας την Κυριακή

 

Γενικά αίθριος και ζεστός θα είναι ο καιρός αύριο Κυριακή. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι : γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου όπου υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη  Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...