Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο Ψωμιάδης και το αδελφό κόμμα της Χρυσής Αυγής


Ο Ψωμιάδης και το αδελφό κόμμα της Χρυσής Αυγής

Λίγες μόνο μέρες μετά την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη σε Λιάνα Κανέλλη και Ρένα Δούρου, έκπληξη προκαλεί η δήλωση που φέρεται να έκανε ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με την οποία Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας Θράκη, φέρεται να επιδόθηκε σε μια πρωτόγνωρη "επίθεση" φιλίας προς το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντας συνολικά τον χώρο ως μια "οικογένεια" σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις 12 συνιστώσες του.
Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τη ΝΔ, σημειώνοντας ότι αυτές οι ενέργειες αποτελούν υλοποίηση του πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
"Πληροφορηθήκαμε από ΜΜΕ δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη κατά την περιοδεία του στη Θράκη, στις οποίες αφού εντάσσει στις αδερφές παρατάξεις τη Χρυσή Αυγή, τονίζει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ναζιστικό κόμμα.
Μάλιστα ο κ. Ψωμιάδης πρόσφατα δήλωσε ευθαρσώς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με στελέχη της Χρυσής Αυγής και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι θα επιστρέψουν στη γαλάζια πολυκατοικία.
Με δεδομένο ότι ο κ.Ψωμιάδης διαθέτει θεσμικό ρόλο πλέον στη Νέα Δημοκρατία, ως -διορισμένος από τον πρόεδρο της Αντώνη Σαμαρά- συντονιστής της προεκλογικής εκστρατείας στη Μακεδονία, είμαστε υποχρεωμένοι να θεωρήσουμε ότι υλοποιεί αποφάσεις του πολιτικού σχεδιασμού της ΝΔ.
Η συγκρότηση ενός τέτοιου μετώπου απέναντι στον επερχόμενο "κομμουνιστικό κίνδυνο", μόνο τρόμο μπορεί να προκαλεί σε πολίτες με ελάχιστες δημοκρατικές ευαισθησίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...