Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

"ΟΡΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ


"ΟΡΓΩΝΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ

Στο κόκκινο η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές. Σε Κορινθία, Αχαΐα και Ηλεία περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ. Σε συνέντευξή του στον «Επενδυτή», ο Α. Σαμαράς τονίζει ότι η...
επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής θα είναι η πρώτη κίνηση της ΝΔ αν κερδίσει τις εκλογές και κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι με τη στάση του ανοίγει την πόρτα εξόδου της χώρας από το ευρώ.
Στην Καβάλα θα μιλήσει το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος χθες από το Πέραμα, επισήμανε ότι με την μνημονιακή πολιτική, η εικόνα της νεκρής ζώνης του Περάματος θα είναι η εικόνα όλης της Ελλάδας.
Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος τονίζει στο «Έθνος» πως εάν δεν υπάρξει συναίσθηση ευθύνης και βούληση συμμετοχής των πρώτων κομμάτων μετά τις εκλογές, θα οδηγηθούμε σε αδιέξοδο, ενώ προαναγγέλει την ανασύσταση του κόμματος.
Στους νομούς Δράμας, Σερρών και Πέλλας περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χθες ο κ. Καμμένος ζήτησε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για να επανέλθει η ασφάλεια στην κοινωνία.
Στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον θα μιλήσει το βράδυ η ΓΓ του ΚΚΕ. Η κα Παπαρήγα τονίζει στον «Επενδυτή» ότι το δίλημμα είναι αν ο λαός θα αντεπιτεθεί ή θα υποταχθεί στην πτώχευση με κυβέρνηση ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ ή οικουμενική, ενώ καταγγέλλει τα μέσα ενημέρωσης για σχέδιο αποδυνάμωσης του ΚΚΕ.
Στον Πειραιά μιλάει το μεσημέρι ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς. Ο κ. Κουβέλης υπογραμμίζει στον «Ελεύθερο Τύπο» ότι αποτελεί «κόκκινη γραμμή» για το κόμμα του η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλει μονομερώς το μνημόνιο, που αυτονόητα οδηγεί στη δραχμή.
Τη Λάρισα επισκέπτεται σήμερα η επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη, η οποία χθες μέσω της ΝΕΤ εξέφρασε την πεποίθηση ότι μπορούμε να στήσουμε μία βιώσιμη οικονομία.
Σε Χανιά και Ηράκλειο περιοδεύει σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος εκτίμησε μέσω της ΝΕΤ ότι σύντομα θα έχουμε ξανά εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...