Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού στη zougla.gr


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού στη zougla.gr

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 13 Μαΐου 2012, 07:20
Πατήστε εδώ και δείτε την πρόγνωση του καιρού στη zougla.gr

Kαθημερινά, μέσω της zougla.gr,  μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις αλλαγές του καιρού. Μπορείτε να πληροφορείστε αναλυτικά με γραφήματα, δορυφορικές φωτογραφίες, τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και στην Ευρώπη.

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται οι πολίτες, όσοι ασχολούνται με τη γεωργία, την αεροναυτιλία, αλλά και ακόμη γι' αυτούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν θα αναρτώνται καθημερινά από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Πρόγνωση Ε.Μ.Υ. για σήμερα, Κυριακή 13 Μαϊου

Στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες τις πρωινές κυρίως ώρες. Θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα δυτικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην Κρήτη όπου τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα Δωδεκάνησα όπου τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Δορυφορική εικόνα από την ανατολική Μεσόγειο


Οι θερμοκρασίες στην Ελλάδα



Οι θερμοκρασίες στην Ευρώπη



Δείτε τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες:



Για τις θαλάσσιες μετακινήσεις σας...

Μέσω του συστήματος Ποσειδών οι «θαλασσόλυκοι» μπορούν να πληροφορηθούν όλες τις πληροφορίες για τον καιρό. Για κάθε θαλάσσια μετακίνησή σας μπορείτε να παρακολουθείτε ανά τακτά διαστήματα τις αλλαγές στον καιρό.

Πατήστε εδώ και δείτε τις προγνώσεις ναυσιπλοΐας από το σύστημα Ποσειδών



Επίσης έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε όλες τις πληροφορίες για τον καιρό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για την ένταση των ανέμων, για τις περιοχές, όπου θα σημειωθεί βροχόπτωση, χιονόπτωση, τις νεφώσεις και την θερμοκρασία.

Η πρόγνωση του καιρού για την Ελλάδα
Η πρόγνωση του καιρού για την Ευρώπη

Πατήστε
 εδώ και δείτε τι καταγράφει ο σταθμός στην Αθήνα
Πατήστε εδώ και δείτε τι καταγράφει ο σταθμός στον Πειραιά

Καθημερινά η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδίδει δελτίο θυελλωδών ανέμων. Όλοι οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τη γεωργία μπορούν να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες.



Τον Μάιο του 2010 η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) έλαβε Πιστοποίηση σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ ISO 9001: 2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) που εφαρμόζει στην μετεωρολογική υποστήριξη για την αεροναυτιλία

Πατήστε εδώ και δείτε την πρόγνωση
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 13 Μαΐου 2012, 07:32

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...