Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Εμπάργκο του ΠΑΟ στο «γκαλά» της Euroleague


Εμπάργκο του ΠΑΟ στο «γκαλά» της Euroleague

Εμπάργκο του ΠΑΟ στο «γκαλά» της EuroleagueΕμπάργκο στο γκαλά της Euroleague για τη βράβευση των κορυφαίων της σεζόν 2011-2012 αποφάσισε να πραγματοποιήσει η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σφαγιαστική διαιτησία στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης είναι άπαντες εξοργισμένοι με όσα έγιναν χθες και ως ελάχιστο μέτρο διαμαρτυρίας αποφάσισαν να μην παραστούν στην αποψινή «γιορτή». Σεβόμενοι, ωστόσο, το άθλημα και την προσωπική προσπάθεια των αθλητών, η διοίκηση της ΚΑΕ επέτρεψε στους Διαμαντίδη και Μπατίστ να συμμετάσχουν, αφού διεκδικούν δύο από τα βραβεία της βραδιάς και αυτοί θα είναι οι μόνοι εκπρόσωποί των Πρωταθλητών Ευρώπης. Κανένα στέλεχος της διοίκησης, κανένα μέλος της τεχνικής ηγεσίας και κανένας άλλος από τους παίκτες δεν πρόκειται να παραβρεθεί στην εκδήλωση.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επέλεξαν να προχωρήσουν σε αυτή την ενέργεια αποδοκιμασίας της Euroleague, από τη στιγμή που η διοργανώτρια αρχή δείχνει μια πρωτοφανή αδιαφορία για όσα συνέβησαν χθες και δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια. Δεν έχει πάρει καμία θέση και μάλιστα παραμένει εξαφανισμένος τόσο ο Μπερτομέου, όσο και ο Κώστας Ρήγας. Ούτε μια εξήγηση, ούτε μια αναγνώριση -έστω- του εγκλήματος που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής.

ΠΗΓΗ: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...