Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Αύξηση της θητείας την "επομένη" των εκλογών

Αύξηση της θητείας την "επομένη" των εκλογών

 
Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, έχουν ήδη ενημερώσει για την επικείμενη αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά 3 μήνες και την μείωση των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 12%.
Σύμφωνα με την Real News, νούμερο ένα στη λίστα των μέτρων που ο κ. Παπαδήμος υπενθύμισε ότι πρέπει να ληφθούν μετά τις εκλογές, είνια η περικοπή όλων των ειδικών μισθολογίων κατά τουλάχιστον 12%.
Αυτό περιλαμβάνει τα στελέχη των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, με το κέρδος που θα προκύψει, να εκτιμάται γύρω στα 205 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται, ότι κανένα από τα δύο μεγάλα κόμματα δεν έχει δεσμευτεί ότι θα μπορέσει να κάνει κάτι, για να μην ικανοποιήσει την απαίτηση της Τρόικας για νέες μειώσεις στους στρατιωτικούς, που ήταν από τις πρώτες κατηγορίες εργαζομένων που υπέστησαν μειώσεις στις απολαβές τους.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αύξηση της θητείας θα ανακοινωθεί σύντομα μετά τις εκλογές, αν και εφόσον φυσικά υπάρξει κυβέρνηση σταθερή και δεν χρειαστεί να καταφύγουμε σε επαναληπτικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...