Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μεγάλη δωρεά ομογενών για Ελληνικές Σπουδές στο πανεπιστήμιο Richard Stockton


Μεγάλη δωρεά ομογενών για Ελληνικές Σπουδές στο πανεπιστήμιο Richard Stockton

Το ποσό του 1.150.000 δολαρίων προσέφερε το ζεύγος των ομογενών Ντιν και Ζωή Πάππας για την ενίσχυση του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών και για τη δημιουργία αποθεματικού ταμείου για το πρόγραμμα επισκεπτών καθηγητών στο Πανεπιστήμιο Richard Stockton College, στο Γκαλογουέι του Νιου Τζέρσεϊ.
Η δωρεά αυτή, όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης, είναι από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη, που δόθηκε ποτέ από ομογενείς στο εν λόγω Πανεπιστήμιο και η οποία ανέβασε τα κεφάλαια των Αποθεματικών Ταμείων του Κολεγίου στα είκοσι εκατομμύρια δολάρια.
«Το ζεύγος των ομογενών Ντιν και Ζωή Πάππας ήταν ανέκαθεν υποστηρικτές των Ελληνικών Σπουδών. Ο ομογενής επιχειρηματίας προ έξι ετών έγινε δεκτός στην Εφορία του Πανεπιστημίου Richard Stockton College στο Γκαλογουέι της Νέας Ιερσέης», τονίζεται-μεταξύ άλλων-στο δημοσίευμα του Εθνικού Κήρυκα. «Οι μέχρι προσφάτως δωρεές ήταν συχνές και επικεντρώνονταν στην κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών και την παροχή υποτροφιών».

(Πηγή: ana-mpa)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Απλοί τρόποι να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού

  ΠΑΙΔΙ  |  10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 | 06:00  |  IMOMMY TEAM Ειδικά αυτήν την περίοδο που η πανδημία του κοροναϊού απειλεί την υγεία ...